Αξιοθέατα

en gr de
+ -

Κράτηση online

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα
\/

Αξιοθέατα

Χαλκιδική ... ένας προορισμός παραδεισένιος. Ετοιμαστείτε να υποκύψετε στη γοητεία της Κασσάνδρας. Διακοπές στη Χαλκιδική σημαίνει, Σμαραγδένιες παραλίες, πυκνά πευκοδάση, ονειρεμένα ξενοδοχεία, μικροί οικισμοί στη θάλασσα με ψαροταβέρνες και καφέ, beach bar σε ορμίσκους, αρχαιολογικοί χώροι με μεγάλη ιστορία, παραδοσιακά, σπήλαιο των Πετραλώνων στην Κασσάνδρα. Μια μικρή «χώρα των θαυμάτων» είναι η Χαλκιδική. Εξερευνήστε την με όλες σας τις αισθήσεις.
Αξίζει να δείτε στη Χαλκιδική
Ονειρεμένες βουτιές κάτω από τα πεύκα. Πεύκα μέχρι την παραλία, λευκή άμμος, ονειρεμένοι όρμοι, τουρκουάζ νερά, κρυφοί κολπίσκοι. Οι παραλίες της Χαλκιδικής είναι τόσες όσες και οι επιλογές δηλαδή άπειρες.
Διαμονή υψηλής αισθητικής
Ως ένας από τους πλέον πολυτελείς προορισμούς στην Ελλάδα, η Χαλκιδική σας προκαλεί να ζήσετε την απόλυτη απόλαυση. Υπηρεσίες, δραστηριότητες και αισθητική απογειώνουν τις διακοπές σας, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες: δείπνα σε ταβέρνες δίπλα στην παραλία. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε τις διακοπές που πάντα ονειρευόσασταν; Το Hotel Evridiki σας περιμένει να απολαύσετε τις μαγικές διακοπές στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και στον Οικισμό Σκάλα Φούρκας

All rights reserved www.hotelevridiki.gr 2016 | Created by FOCUSGREECE